Lauantai 30. heinäkuuta 2016 klo  


« Takaisin Kuntoklubit-sivulle  
 

Finnbody Pasila - Palvelut

Solarium

Solariumia käytetään kauniin rusketuksen aikaansaamiseksi sekä lievien ihosairauksien hoitoon. Solarium-tilat ovat hygieeniset ja solarium-laitteet ovat helppokäyttöisiä.

Kaikilla Finnbody- ja Lady's Club kuntoklubeilla on solariumit. Sinun ei tarvitse olla Finnbodyn jäsen tullaksesi solariumiin.
Jos varaat ajan etukäteen soittamalla, pääset varmasti suoraan solariumiin. Voit myös tulla ilman ajanvarausta.

Kaikista solariumeista löydät käyttösuosituksen ihotyyppisi mukaan sekä luettelon lääkeaineista, joiden käytön aikana solarium-hoidot eivät ole suositeltavia.

Finnbody-kuntoklubeilla solarium-lamput vaihdetaan säännöllisesti ja näin taataan laitteiden huippukunto ja -teho. Finnbody-kuntoklubeilla olevat solariumit ovat kaikki Säteilyturvakeskuksen hyväksymiä laitteita.

Solarium-valo muodostuu UV A ja B -tyypin säteistä, joista UV A aikaansaa solarium-rusketukselle tyypillisen punoituksen, mutta se ei yksin anna suojaa auringolta. UV B vaikuttaa ihon pigmenttikerrokseen ja näin ollen aiheuttaa ruskettumista sekä antaa yhdessä UV A: n kanssa suojan auringolle.

Keskimäärin solariumissa on 98,5-99,3 % UV A ja 0,7-1,5 % UV B säteitä. Luonnollinen valo eli aurinko sisältää 30 % UV B tyyppistä säteilyä ja aiheuttaa siten huomattavasti herkemmin ihon palamisen auringossa.

 » ELÄMÄSI KUNTOON!
Treenaa 1€/päivä

» LADYWORX / FBWORX : SUMMERCAMP!

» Syyskaudella alkava Paras Pudottaja kurssi
Katin johdolla saavutat takuuvarmasti huipputuloksia!


Finnbody Pasila
Veturitori 2 B
00520 Helsinki

Puh. 040 709 2265 (päivystysaikoina)
pasila@finnbody.com


Asiakaspalvelumme viettää kesälomaa
5.7.2016 - 31.7.2016
Voitte laittaa sähköpostia pasila@finnbody.com tai
soittaa ma - to klo 16-20 puh. 040 709 2265.
 
Jäsenet avainkortilla joka päivä klo 05 - 23