Lauantai 8. elokuuta 2020 klo  


« Takaisin Kuntoklubit-sivulle  
 

Tuntikuvaukset

Kevyttä ja helppoa
Tehokasta ja helppoa
Lasten tunnit
Koreorafiaa ja tanssia
Keho ja mieli
Klubitunnit
Teematunnit
Tekniikka

Pallojumppa

Pallojumpassa harjoitat jättipallolla erityisen tehokkaasti syviä vatsalihaksia ja lisäät keskivartalon hallintaa.

Lady's Club Malmi Seniorit
Senioreiden oma ohjattu liikuntatunti on ikääntyneiden ihmisten tarpeet ja toiveet huomioiva tunti, joka koostuu lämmittelystä ilman askelsarjaa sekä lihaskuntoliikkeistä, joissa on eri vaihtoehtoja tehokkuuden mukaan. Tunti sisältää myös runsaasti joustoja ja venyttelyjä.
Senioreille tarkoitettulla kuntosalitunnilla harjoittelu alkaa yhteisellä alkulämmittelyllä. Saliharjoitteluosuudessa ammattitaitoinen ohjaaja valvoo ja opastaa laitteiden turvalliseen ja oikeaan käyttöön. Tunnin lopussa on yhteiset loppuvenyttelyt.
Molempiin ryhmiin voi tulla mukaan, vaikka ei ole aikaisemmin harjoitellutkaan kuntosalilla tai käynyt ohjatuilla jumppatunneilla. Samanhenkisten kuntoilijoiden seurassa viihdyt varmasti! 
Lämpimästi tervetuloa ryhmään mukaan!
  


Hyvä Ryhti

Tunnilla harjoitetaan ja vahvistetaan niska-hartia.selkäaluetta esim. pienien painojen avula. Liikkeet ovat helppoja ja selkeitä, mutta tehokkaita.Keppijumppa

Tunnilla harjoitetaan ja rentoutetaan niska-hartia-selkäaluetta kepin avulla. Liikkeet ovat helppoja ja selkeitä, mutta tehokkaita.Teema

Tunnin teema vaihtelee. Teemoina pääasiassa lajeja Finnbodyn tuntivalikoimasta. Tarkista teeman sisältö internetin aikataulusta tai salin vastaanotosta.Circular kiertoharjoittelu / Kiertoharjoittelu
Kiertoharjoittelu on tehokas ja nopea tapa tehdä viikoittainen liikuntasuoritus kiertoharjoittelulaitteiden avulla.
Monipuolinen kiertoharjoittelutunti hydraulisilla vastuslaitteilla.
Tällä tunnilla yhdistyvät sekä aerobinen että lihaskuntoharjoittelu. 
Jokaisessa laitteessa harjoitellaan musiikin tahdittamana 30-55 sekuntia, minkä jälkeen kaikki vaihtavat yhtä aikaa seuraavaan laitteeseen. Sopii kaikille!


Seniorit 45

Senioreille tarkoitettu yhteinen kunnonkohotus tunti.

Finnbody Myllypuro Sisäpyöräily 30'

Kestävyyskuntoa kasvattava tunti kaikenkuntoisille. Tunnin intensiteetti on kevyt ja työosuuksien jälkeen seuraa aina palauttelujakso. Tarvittaessa tunnin alussa lyhyt laiteopastus.

Lady's Club Sörnäinen 

Lady's Club Malmi 

Finnbody Myllypuro Sisäpyöräily 45'

Tehokas kestävyyskuntoa kasvattava tunti. Tunnin intesitetti keskiraskas ja sisältää pidemmät työosuudet kuin sisäpyöräily 30.Työosuuksien jälkeen seuraa aina lyhyt palauttelujakso. Tunti sopii kaikille, tarvittaessa tunnin alussa lyhyt laiteopastus. Sisäpyöräily 55´

Erittäin tehokas kestävyyskuntoa kasvattava tunti. Tunnin intesiteetti on raskas ja sisältää pidemmät työosuudet kuin sisäpyöräily 45'. Työosuuksien jälkeen seuraa aina lyhyt palauttelujakso. Tunti sopii kaikille, tarvittaessa tunnin alussa lyhyt laiteopastus. Kahvakuula

Tehokas voima- ja kuntotunti kahvakuulan tehostamana. Voimaa, koordinaatiota, vakautta ja kestävyyttä. 

Lady's Club Sörnäinen
Lady's Club Ogeli
Lady's Club MalmiMFC Painopalloharjoittelu
MFC -harjoittelu on painopalloilla tehtäviä harjoitteita, joista osa pohjautuu kamppailulajeihin.
MFC-harjoittelun tavoitteena on parantaa kehon liikkuvuutta ja lisätä kestävyyttä pääasiallisesti aerobisen liikunnan keinoin. MFC-harjoittelun liikkeet sopivat kaikille ikään, kuntoon, kehotyyppiin tai kuntotasoon katsomatta ja harjoittelun rasitusvastusta voidaan helposti muokata pidemmälle edistyneille.
Lady's Club Ogeli


Keskivartalotreeni

Tehokas lihaskuntotreeni vatsan, kylkien ja alaselän lihaksille. Tunti ei sisällä erillistä lämmittelyosuutta. 

Lady's Club Sörnäinen
Lady's Club Ogeli

 FB Fit Fight
Erittäin tehokas tunti eri itsepuolustuslajeja mukaille musiikin tahdissa. Lopussa lihaskunto-osuus ja lyhyet venyttelyt.
Tehokas rasvanpolttotunti, täällä saat varmasti hien pintaan!
Tunnin intesiteetti on raskas. Tunti sopii kaikille. 
Parantaa koordinaatio- ja reaktiokykyä sekä kestävyyskuntoa.

 FB Pump / Lady Pump

Tehokas lihaskuntoharjoitus levytangoilla ja käsipainoilla. Tunti ei sisällä liikkuvia askelsarjoja. Sopii kaikille.

Lady's Club Sörnäinen   

Lady's Club Ogeli 

Lady's Club Malmi Tehomuokkaus

Helppo ja tehokas intervallityyppinen tunti, jossa lihaskunto-osuudet ja sykkeenkohotukset vuorottelevat Vatsapakara

Tehokas lihaskuntotreeni pakara- ja vatsalihaksille. Tunti sisältää alkulämmittelyn, lihaskunto-osuuden sekä lyhyet loppuvenyttelyt. TRX
TRX on voiman, kestävyyden, tasapainon, liikkuvuuden sekä erityisesti keskivartalon syvien tukilihasten ja kehon hallinnan kehittämiseen tarkoitettu tunti.
Tunnilla käytetään roikkuvia nauhoja.
 


HIIT 15

Eli High Intensity Interval Training.

Tunnilla tehdään intervallityyppinen lihaskuntotreeni, joka koostuu oman kehon painoilla tehtävistä liikkeistä.

Tunti on erittäis tehokas ja tiukka rutistus, mutta sopii silti erittäin hyvin kaikille tehokkaita treenejä rakastaville kunnosta riippumatta.

Tunnilla ei ole erillistä lämmittelyä, joten lämmittelethän ennen tuntia.

Lady's Club MalmiRVP *reisi-vatsa-pakara*
 
Reisi-, vatsa- ja pakaralihaksiin keskittyvä tunti. Tunnilla liikkeet tehdään pääasiassa oman kehon painolla. Tunti sopii kaikille! 

+ tunnit jatkuvat suoraan edellisen tunnin perään eikä tunneilla ole alkulämmittelyä. Lämmittelethän siis itsenäisesti ennen tuntia, mikäli osallistut ainoastaan +tunnille. 

Lady's Club Malmi Korsetti

Tunti keskittyy vatsa- ja selkälihaksiin, tuntiin kuuluu myös kierto- ja tasapainoharjoituksia. Tunti sopii kaikille! 

Lady's Club MalmiLämpö HIIT

Todella tehokas pikatreeni, toteutettuna lämpösalissa tehokkuuden lisäämiseksi! High Intensity Interval Training, kovatehoinen intervallitreeni, jossa voit haastaa itsesi äärirajoille. Vastuksena vain oman kehon paino.
FB Body / FB Body Mix / Body

Lyhyen lämmittelyn jälkeen tunnilla tehdään monipuolisia lihaskuntoliikkeitä painoja, kuminauhoja sekä levytankoja käyttäen. Tunti sopii kaikille!

Lady's Club Malmi

Lady's Club Sörnäinen 

Lady's Club Ogeli 

Finnbody Myllypuro Ylävartalotreeni

Tehokas lihaskuntotreeni ylävartalon lihaksille välineitä apuna käyttäen. Tunti sisältää alkulämmittelyn.

Lady's Club Malmi

Lady's Club Ogeli 

Finnbody Myllypuro Box and Body

Hapenottokykyä ja vartalon hallintaa kehittävä tunti, johon on yhdistetty mm. nyrkkeilyn ja kickboxin tekniikoita. Liikkeet yhdistellään aerobic-askelin. Haastava ja vaihteleva treeni. Nyrkkeilyn perustekniikat käydään läpi. Sopii kaikille.Aamujumppa

Aamuvirkkujen energinen herätys päivään! Monipuolinen lihaskuntotunti vaihtelevin teemoin, sisältää alkulämmittelyn ja loppuvenyttelyt. IISEE Power Focus

IISEE POWER on KEISER M3 pyörillä ajettava watti-ohjattu sisäpyöräilytunti. 

Power-tunnit ovat rakenteeltaan tuttuja IISEE Lime, Aero ja Focus tunteja. Videonäyttö kertoo havainnollisesti tunnin etenemisestä ja antaa yksilöllisiä ohjeita vastuksen käytöstä. 

Pyörän ajotietokone kertoo sykkeen, poljinnopeuden ja kalorien lisäksi myös watit. Watti-harjoittelun etuna on kehittymisen seurannan mahdollisuus: kun kunto kasvaa, myös wattimäärät kasvavat. 

Huom! Tule POWER -tunnille ajoissa, niin ehdit nähdä Demo videon ja tarkistaa Gear-taulukosta itsellesi sopiva aloitusvaihde. 

IISEE FOCUS on IISEE tuntikattauksen raskain tunti. Focus tunnilla on mahdollista kokeilla omia rajoja ja tuntea erittäin rasittavan harjoituksen huuma. 

IISEE FOCUS tunneista saat kaiken irti, kun muistat nauttia niitä kohtuudella (1-2 kertaa/viikko)

 

Finnbody Vallila 

 Karaoke-sisäpyöräily

Sisäpyöräilytunti, jolla poljetaan ja lauletaan karaoke-kappaleiden tahdissa. Erilainen ja hauska tunti. Kehittää aerobista peruskestävyyttä.

Finnbody Lady's Club Sörnäinen (Teema tunti)Sisäpyöräily Triathlon

Tunnin kesto 75-90min. Tule kokemaan Triathlon seuran oikeat lajinomaiset harjoitukset sisäpyöräillen. Sopii vain kokeneille pyöräilijöille.SportFit jumppa
SportFit-jumppa on erittäin tehokas voimaa ja kestävyyttä lisäävä tunti, jossa pääset kokeilemaan omia äärirajojasi.
Tunnilla liikkeet tehdään kehon omalla painolla. Tunti sisältää erilaisia hyppelyitä, voimaosia ja staattisia pitoja. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat haastaa itsensä ja saada kunnolla hien pintaan!Piloxing
Erittäin tehokas intervalli tunti jossa fuusioituvat nyrkkeily, pilates ja tanssi. Tunnilla liikutaan menevän musiikin tahdissa. Tunti sopii kuntoilijalle joka haluaa haastaa, koordinaatiota, tasapainoa ja kuntoa.
Tervetuloa.


Piloxing

Erittäin tehokas intervalli tunti jossa fuusioituvat nyrkkeily, pilates ja tanssi. Tunnilla liikutaan menevän musiikin tahdissa. Tunti sopii kuntoilijalle joka haluaa haastaa, koordinaatiota, tasapainoa ja kuntoa. 

Lady's Club Sörnäinen Niska-Selkä

Tunnilla keskitytään niska, hartia ja selän alueen kireyksien poistoon, liikkuvuuden lisäämiseen ja vahvistamiseen. Tunti sopii kaikenkuntoisille.

Finnbody Myllypuro Kuntosali Circuit

Kuntosalilla tehtävä kiertoharjoittelu. Tunnilla kehitetään lihaskestävyyttä mm. kuntosalilaitteita, käsipainoja apuna käyttäen. 
Tunnille saa tulla niin ensikertalaiset kuin jo kokeneemmatkin salikävijät.

Lady's Club Sörnäinen

Lady's Club Ogeli

Lady's Club Malmi Aikuinen-lapsi (3kk - 2v)

Lapsen ja vanhemman yhteinen liikuntahetki lapsen ehdoilla. Tunnilla tehdään helppoja lihaskuntoliikkeitä.Touhutunti (3 - 6 v)

Hauskoja liikunnallisia hetkiä, jossa lapset saavat nauttia sporttisista elämyksistä leikin ja tanssin muodossa.FB Dance / FB Dance mix

Monipuolinen tanssitunti, jossa fiilistellään erilaisten tanssilajien parissa (eim. hip hop, jazz, show tanssi). 

 

Lady's Club Sörnäinen Latin Dance

Monipuolinen tanssitunti, jossa fiilistellään erilaisten lattarirytmien (esim. salsa, samba, reggaeton, afro) parissa.

 Step Body

Helpohko koreografinen laudalle-askellustunti. Puolet tunnista tehdään lihaskuntoharjoitteita. Tunti sopii kaikille perusaskeleet jo hallitseville.

 Aerobic 1

Helpohko koreografinen askelsarjatunti, jossa yhdistellään erilaisia aerobicin perusaskeleita. Tunti sopii kaikille aerobicin perusaskeleet jo hallitseville!Aerobic 2

Koreografinen, energinen ja haastava askelsarjatunti jo kokeneille aerobiccaajille! Hikistä menoa ja meininkiä. Ei aloittelijoille.Sambic

Sambic® - Brasilialaisia tansseja: 


Ohjaajana TAINA KANERVA: 
Tule nauttimaan brasilialaisista tansseista ja tutustumaan Sambic® –liikuntatuotteeseen lajin kehittäjän Taina Kanervan johdolla! Helppoja askelkuvioita Bahiasta-Rioon ja samba-reggaesta sambaan! Mukaansatempaavalla musiikilla nostetaan sykettä, kohotetaan kuntoa ja otetaan ilo irti. Tunnin aikana kuormitamme kehoa monipuolisesti. Vahvistamme keskivartaloa, lisäämme kehon liikkuvuutta ja ryhtiä. Rentoutamme ylävartaloa ja lantion kiertoliikkeillä pidämme kurvit kunnossa! Legendaariset sambat yhdistettynä tämän päivän brasilialaiseen musiikkiin ja tanssitarjontaan! Eri tanssien tykitystä. Kaikille tarkoitetulla Sambic –tunnille ovat kaikki tervetulleita nauttimaan ihanista rytmeistä! 


Sambic® - Brasilialaisia tansseja: 
Ohjaajana EMERSON SANTOS: 
Tule vauhdikkaalle ja tehokkaalle Emersonin ohjaamalle Sambic® -tunnille! Ihanan vauhdikkaalla Sambic®-tunnilla tanssitaan sambaa, afrobrasilialaisia tansseja ja axé-tansseja, sekä yhdistetään niitä hiphoppiin ja funkyyn sekä capoeiraan. Iloinen ja energinen Emerson vie sinut aitojen brasilialaisten tanssien tunnelmaan ja tartuttaa hyväntuulisuuden koko ryhmään! Rentoa, hauskaa ja hikistä! Sopii hyvin myös miehille ja kaikille jotka haluavat maistella tanssillisia tuulahduksia 
Bahian ja Rion tanssityyleistä! Eme on symppis ohjaaja ja hänen aito brasilialainen liikekieli ihastuttaa ja innostaa!Step

Koreografinen, energinen ja haastava laudalle-askellustunti jo kokeneille kävijöille! Hikistä menoa ja meininkiä. Ei aloittelijoille!Ballefit

Baletista vaikutteita saanut, notkeutta, voimaa ja kehonhallintaa kehittävä tanssillinen tunti. Zumba

Energisen hauska, helppo ja mukaansatempaava, tehokas tanssillinen fitness tunti.Rasvanpolttojumppa/treeni
Askelsarja-tunti, jossa yhdistellään erilaisia aerobicin perusaskeleita ja koostetaan niistä sarja. 
Tunnilla käytetään myös pieniä painoja ja steppilautaaZumba Toning

Energisen hauska, helppo ja mukaansatempaava, tehokas tanssillinen fitness tunti. Tunnilla käytetään 1kg käsipainoja.

Lady's Club MalmiAsahi

Suomalainen terveysliikuntatunti, joka on saanut vaikutteita itämaisista lajeista (taijiquan, chikung, Yiquan ja jooga). 

Lady's Club Malmi 


Jooga

Tunti sisältää fyysisiä harjoituksia, hengitysharjoituksia ja rentoutumista.

Lady's Club Malmi

Lady's Club Ogeli Pilates

Pilates -harjoitteet käynnistyvät keskivartalon syvien lihasten aktivoimisesta, ja useimmiten ne toteutetaan lateraalisen hengityksen rytmissä.
Niissä pyritään myös sitomaan kehon eri osat hyvään toiminnalliseen yhteyteen toistensa kanssa. Täten menetelmä vahvistaa syviä, hyvää ryhtiä, ylläpitäviä lihaksi, jotka myös koordinoivat taloudellista ja vähäenergistä tuki- ja liikuntaelinten käyttöä.

Pilates -harjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä kehotietoisuutta.
Pilates -menetelmästä hyötyvät niin kuntoilijat, urheilijat kuin muutkin liikunta-alan ammattilaiset. Sen avulla he voivat parantaa ryhtiään ja kehonhallintaansa.
Lisäksi he voivat oppia käyttämään kehon niveliä ja lihaksia tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon lihakset yhdessä ryhtiä tukevien lihasten kanssa vahvistuvat.
Pilates- menetelmä on kaikille liikkujille sopiva, looginen ja aina uusia haasteita tarjoava liikuntamuoto

- The mind, when housed within a healthful body, possesses a glorious of power. -
Joseph Pilates

Lady's CLub Sörnäinen
Lady's Club Ogeli 


Syvävenyttely

Tunnilla rentoudutaan ja palautetaan koko kehon lihaksistoa rauhallisin venytyksin. Syvävenyttelytunnilla venytykset ovat pitkäkestoisia. Tunti ei sisällä erillistä lämmittelyosuutta. Venyttely

Tunnilla rentoudutaan ja palautetaan koko kehon lihaksistoa rauhallisin venytyksin. Tunti ei sisällä erillistä lämmittelyosuutta.Core Harmony

Tunti kehittää kehon hallintaa, tasapainoa ja oman kehon tuntemusta.Lämpösyvävenyttely

Tunnilla rentoudutaan ja palautetaan koko kehon lihaksistoa rauhallisin pitkäkestoisin venytyksin lämmitetyssä salissa. Tunti ei sisällä erillistä lämmittelyosuutta.

Lady's Club MalmiLämpövenyttely

Tunnilla rentoudutaan ja palautetaan koko kehon lihaksistoa rauhallisin venytyksin mukavasti lämmitetyssä salissa.

Lady's Club MalmiLämpö Jooga

Dynaaminen länsimaiseen Astanga-joogaan perustuva tunti, jossa liikkeet sulautetaan yhteen hengityksen avulla. Lämpimässä salissa tehtävä harjoitus voimistaa ja venyttää kehoa sekä parantaa keskittymiskykyä. Tehokas ja rentouttava, kehon kanavia avaava tunti.

Lady's Club MalmiYin-Jooga

Hyvän mielen rauhallinen joogaharjoitus, jossa pitkät venytykset kohdistuvat pääasiassa sidekudoksiin. Tunnin kesto 75min.FoamRoller / Rullatunti


Tunnilla huolletaan kehoa erilaisilla rullaus- ja venytystekniikoilla. Lihasjännitykset saavat kyytiä ja lihakset rentoutuvat. Aineenvaihdunta ja liikkuvuus paranevat sekä palautuminen nopeutuu.

Lady's Club Sörnäinen

Lady's Club Malmi 


 Klubitunti

Kuntosalilla ohjaaja paikalla opastamassa kuntoilussa (ilman ajanvarausta).IISEE Power Opastus 10'

Oman aloitusvaihteen tarkastaminen,

käydään läpi pyörän säädöt, jos tarvetta ja Power tunnin ohjeistus.

Finnbody VallilaSaliopastus

Saliopastuksessa jäsenet voivat vapaasti tavata omaohjaajaa, kysellä neuvoja ja motivointivinkkejä kuntosaliharjoittelun tueksi. Omaohjaajalta voit kysyä esimerkiksi kuinka treenata pakaroita tai selkää tehokkaasti ja monipuolisesti.

Ohjaaja kanssa voit tarkistaa salitreenisi suoritustekniikan tai sopivat painot ja sarjat tavoitteitasi tukemaan. Saliopastus-aikana palvelevan omaohjaajan tunnistat salin puolelta Finnbodyn tai Lady´s Club-paidasta.SportFit CrossTraining tunnit

SportFit CrossTraining –tunti on monipuolinen harjoitus koko vartalolle. Tunti rakentuu kolmesta osiosta, lämmittelystä, voima- ja kunto- osasta. Yhden osan kesto on 10 – 20 minuuttia, riippuen mitä osaa milläkin hetkellä painotetaan harjoittelussa.

Lämmittely osiossa kehitetään kehon liikkuvuutta ja kehonhallintaa, sekä harjoitellaan uusia taitoja.

Voima –osassa tehdään 1 – 2 voimaosuutta ja kunto –osassa kehitetään kehon kestävyyttä.

Voima- ja kunto- osien pituudet vaihtelevat sen mukaan, mitä ominaisuutta halutaan harjoituksella kehittää.

Tunti sopii kaikille. Tunnin kesto 60 minSportFit CrossTraining 1
Cross-Training 1 tunnilla teemana ovat kyykyt ja punnerrukset. Liikkeitä ovat esimerkiksi taka- ja etukyykky, voimanostokyykky, askelkyykyt, pistoolikyykky, box- kyykky, pystypunnerrukset tangolla, kuulalla ja käsipainoilla, etunojapunnerrukset, dipit renkailla ja penkillä, lattiapunnerrukset, (käsilläseisontapunnerrus), Pike- punnerrus.
Tunti koostuu alkulämmittelystä, kahdesta voimaosiosta ja lyhyestä kestävyysosiosta. Haastava tunti.

 

 


SportFit CrossTraining 2

Cross-Training 2 tunnilla teemana ovat veto- ja soutuliikkeet. Liikkeitä ovat erilaiset maastavedot, hyvää huomenta -liike, 1 jalan vedot, kulmasoutu tangolla, käsipainoilla ja kahvakuulilla, rengassoudut, leuanvedot ja kahvakuulilla tehtävät erilaiset heilautukset. 

Tunti koostuu alkulämmittelystä, kahdesta voimaosiosta ja lyhyestä kestävyysosiosta. Haastava tunti.SportFit CrossTraining 3
Cross-Training 3 tunti on koko vartaloa kuormittava tunti. Tunnilla tehdään erilaisia kyykkyjä, maastavetoja, punnerruksia ja kehonpainolla tehtäviä harjoituksia.
Tunti koostuu alkulämmittelystä, kahdesta voimaosiosta ja lyhyestä kestävyysosiosta. Haastava tunti.


SportFit CrossTraining Kestävyys
Tunti pidetään erillisessä SportFit CrossTraining -tilassa keskuksessa. Välineinä käytetään omakehon lisäksi cross-traingista tuttuja välineitä mm. levytanko, kahvakuula, renkaat, voimapallo jne.
SportFit CrossTraining tunti kuuluu Superjäsenen kuukausihintaan (tekniikkakurssi sisältyy myös hintaan). Muille tunti on maksullinen. Raskas ja haastava tunti. Tunnin kesto 45 minuuttia. 


SportFit Kehonpainoharjoittelu

Tunnilla keskitytään harjoittelemaan omalla kehonpainolla. Liikkeinä ovat punnerrukset, leuanvedot, soudut, kyykyt sekä erilaiset keskivartalon liikkeet. Jos tavoitteesi on pystyä tekemään muscle up, niin SportFit Kehonpainoharjoittelu on oikea tunti sinulle.


Finnbody Vallila
Sturenkatu 27
00510 Helsinki

040 709 2277
vallila@finnbody.com


Vastaanoton aukioloajat: 

 

Ma-To klo 17-20 
La 11-13 

 

Jäsenet klubikortilla sisään
klo 5:00-23:00 välillä.

Tiloista poistuttava klo 24:00
mennessä.