Lauantai 11. heinäkuuta 2020 klo  

 
 

Kurssit

Paras Pudottaja kurssi

Finnbodyn suuren suosion saaneissa Paras Pudottaja Kilokisa -painonpudotuskisassa alkavat uusia ryhmiä kevät- ja syyskaudella kuukausittain. 
Aloita sinäkin elämäntaparemontt!

Kurssin sisältö
Kurssilla opit syömään ja liikkumaan niin, että painosi putoaa pysyvästi. Paras Pudottaja -konseptiin kuuluu ideana syödä tavallistaa ruokaa tavallisesta ruokakaupasta ostettuna, ei siis mitään ihmedieettejä eikä kalliita laihdutustuotteita tai erikoisvalmisteita! Ruokalaskusi pienenee kurssin ansiosta, vaikka opit syömään ehkä enemmän ja useammin kuin mitä tällä hetkellä syöt! Ja silti laihdut, pysyvästi, ohjeitamme noudattamalla. Tästä annamme takuun!
Tavallisen ruuan nauttiminen on se upea ero moniin muihin laihdutuskursseihin verrattuna, mistä Paras Pudottaja-kurssilaiset antavat kiitosta!
Kahdeksan viikon aikana ryhmä kokoontuu 9 kertaa kerran viikossa ammattitaitoisen valmentajan johdolla. Lisäksi omatoimisesti kuntoillaan ja syödään saatujen oppien mukaisesti 4 viikkoa, minkä jälkeen on finaalipunnitukset.
Painonpudotuksen edistymistä seurataan viikoittain. Kehon mittaukset otetaan 1., 4. ja 9. kerralla. Mittaukset käsittävät: paino, rasva %, painoindeksi BMI, perusaineenvaihdunta vrk/kcal, vyötärön- ja lantion ympärysmitat. 
Kurssi sisältää rajoittamattoman määrän itsenäistä kuntosaliharjoittelua ja/tai ryhmäliikuntaa kurssin järjestävällä kuntoklubilla.

Kenelle kurssi sopii?
Kurssit on tarkoitettu etupäässä reippaasti ylipainoisille (BMI yli 30), miehille ja naisille, jotka haluavat päästä eroon liikakiloistaan.
Voit tulla mukaan, vaikka BMI arvosi on pienempi, mutta haluat kiinteytyä ja päästä turhista kiloista eroon lopullisesti.
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vahvistamme kurssipaikan lähettämällä sinulle vahvistuksen sähköpostitse tai soittamalla sinulle.
Kutsumme sinut mielellään myös tutustumaan tiloihimme ja palveluihimme ennen kurssin alkua. Asiakasneuvojamme ottavat yhteyttä ja sopivat kanssasi ajankohdan ilmaiselle tutustumiskäynnille. 
Osallistujia on vähintään 5 henkilöä per ryhmä, useimmiten 12-15 henkilöä, maksimissaan 20. 
Kurssi toteutetaan kisana, missä palkitaan paras ryhmä, paras pudottaja ja paras pari. Lisäksi kaikki kurssilaiset voivat arvalla voittaa palkintoja. 
Voittajat palkitaan etelänmatkalla! Kisa käydään yksilö-, ryhmä- ja parikisana. 

Kaikki FInnbody ja Lady's Club salit 

Katso tästä alkavat kurssimme.

 

SportFit Cross-training

SportFit Cross-Training harjoittelu aloitetaan käymällä Tekniikkakurssi. SportFit tekniikkakurssin tavoitteena on opettaa oikeat tekniikat, että voit turvallisesti ja oikeaoppisesti aloittaa crosstraining-harjoittelun. Tekniikkakurssin käyminen on myös edellytyksenä, että voit osallistua järjestämiimme SportFit - harjoituksiin.

Finnbody Vallila 
Tietosuojaseloste - Näin käsittelemme evästeitä ja henkilötietoja