Maanantai 23. lokakuuta 2017 klo  


 
 

Solarium

STUKIN määräyksestä johtuen solariumiin pääsee ainoastaan ilmoittautumalla henkilökunnalle.

Muina aikoina solarium ei ole käytössä.

Solariumia ei pidä käyttää, jos olet alle 18-vuotias.

Solariumia käytetään kauniin rusketuksen aikaansaamiseksi sekä lievien ihosairauksien hoitoon. Solarium-tilat ovat hygieeniset ja solarium-laitteet ovat helppokäyttöisiä.

Kaikilla Lady's Club kuntoklubeilla on solariumit. Sinun ei tarvitse olla Finnbodyn jäsen tullaksesi solariumiin.
Jos varaat ajan etukäteen soittamalla, pääset varmasti suoraan solariumiin. Voit myös tulla ilman ajanvarausta.

Kaikista solariumeista löydät käyttösuosituksen ihotyyppisi mukaan sekä luettelon lääkeaineista, joiden käytön aikana solarium-hoidot eivät ole suositeltavia.

Kuntoklubeilla solarium-lamput vaihdetaan säännöllisesti ja näin taataan laitteiden huippukunto ja -teho. Finnbody-kuntoklubeilla olevat solariumit ovat kaikki Säteilyturvakeskuksen hyväksymiä laitteita.

Solarium-valo muodostuu UV A ja B -tyypin säteistä, joista UVA aikaansaa solarium-rusketukselle tyypillisen punoituksen, mutta se ei yksin anna suojaa auringolta. UV B vaikuttaa ihon pigmenttikerrokseen ja näin ollen aiheuttaa ruskettumista sekä antaa yhdessä UV A: n kanssa suojan auringolle.

Keskimäärin solariumissa on 98,5-99,3 % UV A ja 0,7-1,5 % UV B säteitä. Luonnollinen valo eli aurinko sisältää 30 % UV B tyyppistä säteilyä ja aiheuttaa siten huomattavasti herkemmin ihon palamisen auringossa.

Lady's Club Sörnäinen

Lady's Club Ogeli

Lady's Club Malmi