Sunnuntai 12. heinäkuuta 2020 klo  


 
 

Paras Pudottaja painonpudotuskurssit

Finnbodyn suuren suosion saaneissa Paras Pudottaja Kilokisa -painonpudotuskisassa alkavat uusia ryhmiä kevät- ja syyskaudella kuukausittain.
Aloita sinäkin elämäntaparemontti ja ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.

Kurssin sisältö

Kurssilla opit syömään ja liikkumaan niin, että painosi putoaa pysyvästi. Paras Pudottaja -konseptiin kuuluu ideana syödä tavallistaa ruokaa tavallisesta ruokakaupasta ostettuna, ei siis mitään ihmedieettejä eikä kalliita laihdutustuotteita tai erikoisvalmisteita! Ruokalaskusi pienenee kurssin ansiosta, vaikka opit syömään ehkä enemmän ja useammin kuin mitä tällä hetkellä syöt! Ja silti laihdut, pysyvästi, ohjeitamme noudattamalla. Tästä annamme takuun!

Tavallilsen ruuan nauttiminen on se upea ero moniin muihin laihdutuskursseihin verrattuna, mistä Paras Pudottaja-kurssilaiset antavat kiitosta!

Kahdeksan viikon aikana ryhmä kokoontuu 9 kertaa kerran viikossa ammattitaitoisen valmentajan johdolla. Lisäksi omatoimisesti kuntoillaan ja syödään saatujen oppien mukaisesti 4 viikkoa, minkä jälkeen on finaalipunnitukset.

Painonpudotuksen edistymistä seurataan viikoittain. Kehon mittaukset otetaan 1., 4. ja 9. kerralla. Mittaukset käsittävät: paino, rasva %, painoindeksi BMI, perusaineenvaihdunta vrk/kcal, vyötärön- ja lantion ympärysmitat.

Kurssi sisältää rajoittamattoman määrän itsenäistä kuntosaliharjoittelua ja/tai ryhmäliikuntaa kurssin järjestävällä kuntoklubilla.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssit on tarkoitettu etupäässä reippaasti ylipainoisille (BMI yli 30), miehille ja naisille, jotka haluavat päästä eroon liikakiloistaan.
Laske BMI-arvosi (painon suhde pituuden neliöön) täältä.

Mutta voit tulla mukaan, vaikka BMI arvosi on pienempi, mutta haluat kiinteytyä ja päästä turhista kiloista eroon lopullisesti.

KURSSIPAIKAT JA -AJAT + ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ!

Voit ilmoittautua kurssille kätevimmin yllä olevan linkin kautta tai soittamalla suoraan sinne kuntoklubille, missä haluat osallistua kurssille. 

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vahvistamme kurssipaikan lähettämällä sinulle vahvistuksen sähköpostitse tai soittamalla sinulle.

Hinnat löydät täältä

Kutsumme sinut mielellään myös tutustumaan tiloihimme ja palveluihimme ennen kurssin alkua. Asiakasneuvojamme ottavat yhteyttä ja sopivat kanssasi ajankohdan ilmaiselle tutustumiskäynnille.

Osallistujia on vähintään 5 henkilöä per ryhmä, useimmiten 12-15 henkilöä, maksimissaan 20. 

Kurssissa on mukana kisa, missä palkitaan paras ryhmä ja paras pudottaja. Lisäksi kaikki kurssilaiset voivat arvalla voittaa etelänmatkan ja tuotepalkintoja.

Voittajat palkitaan etelänmatkalla! Kisa käydään yksilö- ja ryhmäkisana.

 
Tietosuojaseloste - Näin käsittelemme evästeitä ja henkilötietoja