Lauantai 8. elokuuta 2020 klo  

Kuntoklubit   Jäsenyys  
 

Jäsenenä hyödyt eniten

Finnbodyn klubijäsenenä sinulla on käytössäsi eniten vaihtoehtoja, mutta maksat palveluista pienimmän hinnan. Saat käyttää kaikkien Finnbody-kuntoklubien palveluja. Hinnastot löydät kunkin kuntoklubin päävalikosta.
Katso myös voimassa oleva liittymistarjous .

Jäsenyydestä sovitaan kirjallisesti
Finnbody klubijäseneksi liitytään kirjallisella sopimuksella vähintään 6kk:ksi. Klubisopimus solmitaan asiakasneuvojan kanssa sillä kuntoklubilla, missä haluat kuntoilla pääsääntöisesti.
Soita ja sovi ajankohta, jolloin tulet tutustumaan ja kuulemaan voimassa olevan liittymistarjouksen. Asiakasneuvojien yhteystiedot löytyvät täältä .

Jäsenenä saat etuja
Saat omalta kuntoklubiltasi nimetyn ohjaajan ja nettivarausoikeuden ryhmäliikuntatunneille. Harjoittelumaksun voit maksaa kuukausittain pienissä erissä pitkin vuotta.

Klubilaisen jäsenetuihin kuuluu oleellisena osana edullisen hinnan, asiantuntevan ohjauksen ja kunnonseurannan lisäksi elämykset ja yhdessäolo toisten klubilaisten kanssa. Järjestämme paljon tapahtumia ja asiakasiltoja:  teemallisista liikuntapäivistä risteilyihin.  Ja mikä parasta, klubilaisena et maksa näistä tilaisuuksista mitään tai vain omakustannushinnan.

Yhteistyökumppanit tarjoavat rahanarvoisia etuja ja alennuksia Finnbody ja Lady's Club  klubikorttia vastaan.
Finnbody-klubilaiset saavat sähköpostia ajankohtaisista tapahtumista, tarjouksista ja uutuuksista. Kerro meille sähköpostiosoitteesi, mikäli et vielä saa meiltä postia.

Liity jäseneksi  


Tietosuojaseloste - Näin käsittelemme evästeitä ja henkilötietoja