Maanantai 22. lokakuuta 2018 klo  

 
 

Ajankohtaista

Lady's Club Salo - Sportfit CrossTraining – Seuraava tekniikkakurssi starttaa tammikuussa 2018!

Kurssi sisältää tekniikkatunteja 9 x 90 min. Kysy lisätietoa kurssista sähköpostitse salo@ladysclub.fi tai puhelimitse 044-241 5407 ja ilmoittaudu mukaan! Ohjaajana Otto Vuorinen.

MIKSI JUURI CROSSTRAINING-RYHMÄLIIKUNTA?

Crosstraining on toiminnallista koko kehon kiertoharjoittelua, jossa tehdään erilaisia liikkeitä osaavan ohjaajan opastuksella intervalliharjoittelun tyyliin.

Tunneille pääsee osallistumaan maksimissaan 12 henkilöä kerrallaan.

Pienessä ryhmässä ohjaaja ehtii keskittymään jokaiseen osallistujaan yksilönä ja jokainen saa takuuvarmasti kuntoilusta enemmän irti yhden harjoittelutunnin aikana. Ohjaaja varmistaa, että jokainen pääsee tekemään harjoitukset omaan tahtiin ja suoritustekniikat ovat varmasti oikeaoppisia.

MIKSI TEKNIIKKAKURSSIA SUOSITELLAAN?

- Crosstrainingin perusliikkeet tulee olla hallussa, jotta harjoittelu on sujuvaa ja ennen kaikkea turvallista. Jokaisella tekniikkakurssin tunnilla opitaan uusia asioita ja keskitytään nimenomaan liikkeiden oikeisiin suoritustekniikoihin.

- Kurssin jokaisella kerralla käydään läpi yksi tai useampi uusi liike, joista koostetaan ennen opittujen liikkeiden lisäksi tunnin lopulla tehokas treeni!

Kurssin hinta: jäsenille 99€ & EI-jäsenille 159€Takaisin

Tietosuojaseloste - Näin käsittelemme evästeitä ja henkilötietoja